Ritim Blog’a artık kendi adresinden ulaşılıyor. Bu yazıya yeni adresi olan aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.
https://ritimblog.com/2014/03/04/runtalya-2014-yaris-raporu/
Ritim Blog’a artık kendi adresinden ulaşılıyor. Bu yazıya yeni adresi olan aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.
https://ritimblog.com/2014/03/04/runtalya-2014-yaris-raporu/
Posted by mertderman on 04/03/2014
https://ritim.wordpress.com/2014/03/04/runtalya-2014-yaris-raporu/
Kerem Ozsoy
/ 05/03/2014Tebrikler.
Ozgur Axaman
/ 05/03/2014Umarım herkes vakit ayırıp bu yazıyı okuyabilir.. Tebrikler ve Ironman için bol şans eminim daha kolay geçecektir
gungor
/ 05/03/2014vay anasını boston qualifier ha!!!! helal olsun
murat dilliler
/ 05/03/2014tebrikler
Faruk Değirmenci
/ 05/03/2014tebrik ederim.. benim içinde faydalı olacağına inanıyorum bu güzel paylaşımın…
Devrim A.
/ 05/03/2014Tekrar bravo. Yazi da kosu gibi guzel olmus, cok tesekkurler. Haftalik km. bu kadar az iken, boyle guclenmek cok zor is. Yazida basit gibi gorunuyor ama gayet kompleks bir durum. Kendi adima -boyle bir sureden uzak olsam da- tekrar tekrar okunacak ve dusunulucek bir yazi. Hizli bir arkadasim beraber start beklerken soyle demisti; Maraton kosmak su dolu bir bidonun dibindeki delikten akan suya benzer. Hizin ve enerjin suyun debisi gibi zamanla azalir. Bunu negative splite cevirecek seylerden bahsediyordu ki zoooort diye start verildi. Sonra da tasinmis kendisini bir daha goremedim, ne diyecekti hep merak ederim. Grafigi gorunce aklima geldi..Boyleyken boyle.. Tekrar tebrikler.
zaferyazici
/ 06/03/2014tebrik ederim, iyi bir Iron man olacağına inanıyorum
Hüseyin Tunçmen
/ 06/03/2014tebrikler !!! benim de ilk maratonumdu. yazını okuyunca ne kadar yanlış bir beslenme stratejisi ile tyarıştığımı farkettim . sadece iki jel ve her 5 km de sporcu içeceği ile sona sağlam kalabileceğimi düşünmüştüm . yanılmışım . senin stratejine bakınca benimki çok eksik yavaş yavaş öğrenip bende alışacağım .
IRONMAN yolunda başarılar…
Kaan
/ 07/03/2014Çok güzel yazmışsınız. Okurken orada sizi izlediğimi zannettim. Yazmaya devam edin lütfen…
TURGAY B
/ 07/03/2014Tebrik ederim….Strateji belirleyerek buna uygun çalışma planı oluşturmanız bile çok pozitif bir düşünce. Yarış ve yarışa hazırlık dönemindeki deneyimleriniz pek çok kişiye faydalı olacaktır. Tekrar tebik ederim….