Antalya Konyaaltı Orta Mesafe Triatlon Yarışı

Ritim Blog’a artık kendi adresinden ulaşılıyor. Bu yazıya yeni adresi olan aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://ritimblog.com/2013/10/29/antalya-konyaalti-uzun-mesafe-triatlon-yarisi/

Sonraki Yazı
Yorum bırakın

13 Yorum

  1. Onur Senturk

     /  29/10/2013

    Harika bir rapor ellerine sağlık. Ve tekrar gönülden tebrik ederim.Şamandırayla ilgili sorunu start verildikten sonra ben de fark ettim. Yarışın lojistik işlerini belediye üstlendiği için denize parkur kurma işini Konyaaltı sahilinde su sporları işleten şirkete yaptırıyorlar. O arkadaşların da bu konularda deneyimi olmadığı için her yarışta şamandıralarla ilgili sorun oluyor. Örn. geçen sene de şamandıra açığa sürüklenmişti. (Geçmiş yıllarda- açık deniz yüzme yarışlarında falan, yelken il temsilciliğinden destek istiyorlardı, dolayısıyla sıkıntı olmuyordu.) Bu sene, sporcular 1 numaralı şamandırayı dönmeye başladıklarında 2 numaralı şamandırayı sahil yönünde kaydırmaya başlamışlardı. Yani maalesef şamandıranın yerinin değişmesinin sebebi akıntı değil, taşınmasıydı. Umarım seneye bu sorun iyileştirilir.

    Cevapla
  2. Kerem Ozsoy

     /  29/10/2013

    Tebrikler Mert.

    Cevapla
  3. Hakan Yaşlı

     /  29/10/2013

    Her zamanki gibi detaylı ve güzel bir rapor. Doğru yorumlar. Tebrikler half ironman! Eline sağlık.

    Cevapla
  4. tebrikler !!! IRONMAN raporlarını da okumak dileğiyle …

    Cevapla
  5. Teşekkürler..

    Cevapla
  6. En derin tebriklerimle COACH… 🙂

    Cevapla
  7. Şule Çınar

     /  31/10/2013

    Yorumlar için teşekkürler.. Yarışı yaşamış kadar oldum.. Her yönü ile büyük emek ve çalışma ….güzel sonuç… Gönülden tebrik ediyorum.. Kervan konusuna gelince daha kat edecek çok yol var ama vazgeçmeyeceğiz.. :))

    Cevapla
  8. Ertunç

     /  31/10/2013

    Önceki yazılar gibi çok güzel bir yazı olmuş. Etrafımda triatlon tecrübesi olan ve aynı zamanda antrenör olan kişiler olmasına rağmen, tecrübe ve bilgilerininden faydalanamadım. Destek olacaklarına her defasında enerjimi alan söylemlerde bulundular. Ben de mecburen internete yöneldim ve bu blog aracılığı ile tecrübelerinden yararlandım. Yüzmede fark edemedim ama yarış esnasında bisiklet ve koşu etabında seni hep diri gördüm. Yüzme camiasından geldiğim için organizasyonu yüzme federasyonu ile karşılaştırdım. Arada dağlar kadar fark var. Triatlon federasyonunun daha profesyonel, daha istekli olduğunu gördüm. Önümüzdeki sezon iş durumum müsait olduğu takdirde zayıf olan bisikletimi de geliştirerek yarışmaların tümüne hatta 2014 sonbaharı ya da 2015 bahar aylarında yurtdışında ironman’a katılmayı düşünüyorum. Tekrar teşekkürler ve tebrikler.

    Cevapla
  9. Tecrüblerin(iz)den yazıya dökülen kırıntılar, arkan(ız)dan bu ormandan geçeceklerin yollarını bulmalarını sağlayacak. Teşekkürler triatlet Hansel, teşekkürler fotoğrafçı Gratel 🙂

    Cevapla
  1. Yeni Sezon Planı | Ritim
  2. 2013 özeti ve 2014′e bakış | Ritim
  3. Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı 2014 | Ritim
  4. Gloria Ironman 70.3 Türkiye – 2015 | Ritim

Yorum bırakın