Garmin Forerunner 620 ve 220

Ritim Blog’a artık kendi adresinden ulaşılıyor. Bu yazıya yeni adresi olan aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://ritimblog.com/2013/09/16/garmin-forerunner-620-ve-220/

Yorum bırakın

4 Yorum

  1. Tolga

     /  16/09/2013

    Eline saglık. Güzel bir on değerlendirme olmuş. Ornek videoda kosan adam birazcık terleseymis daha gerçekçi olacakmış. :))

    Cevapla
  2. Doğan

     /  17/09/2013

    Eski Polar RCX5’ci, yeni 910XT’ci olarak şunları söyleyim; akselerometre hariç diğer bütün yenilikler Vo2Max ölçümü, sü vs. vs. Polarda zaten mevcut olan özelliklerdir. Aradaki asıl büyük fark ise garmin.connect polar personel trainer’e göre hala emekleme seviyesinde ve asıl iyileştirmeleri polarla benchmark yaparak garmin.connect’te uygulamaları lazım. Özet olarak Polar şu an için Garmine göre kullanıcısına daha gelişmiş özellikler sunmakta kafam polar da olsada gönlüm Garminden yana :)) Forever 910XT 🙂

    Cevapla
  3. Garmin FR60 kullanıyorum. Eski bir model sayılır. GPS’i yok, Mesafe ve hızı foot pod ile yapıyor. Bu yeni modellerdeki özelliklerin hiçbiri yok. Ama yeni modellerin pilinin bu kadar çabuk bitmesi inanılmaz. Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum, Toplam 170 km koşmuşum. Pili hala iyi durumda. Habire pil değiştirmek öyle sıkıcı ki, yazınızı okuduktan sonra saatimi değiştirmemeye karar vermiş bulunuyorum 🙂

    Cevapla
    • mertderman

       /  17/09/2013

      aslında pilleri değişmiyor, bu saatler (yani pilleri) şarj ediliyor. gps destekli olan saatlerde pil değişmesi çok can sıkıcı olabilirdi haklısınız, ama neyse ki doğrudan prizden veya bilgisayardan şarj edilebiliyorlar.

      Cevapla

Yorum bırakın